You are currently viewing Αναρρίχηση και Γιόγκα στην Κάλυμνο | 21-28 Οκτωβρίου 2018

Αναρρίχηση και Γιόγκα στην Κάλυμνο | 21-28 Οκτωβρίου 2018

Σας προσκαλούμε να κάνετε αναρρίχηση και γιόγκα στο πανέμορφο Μασούρι της Καλύμνου, του πρώτου παγκόσμιου αναρριχητικού προορισμού. Κατά την παραμονή μας θα επισκεφθούμε τα ομορφότερα πεδία του νησιού υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών αναρρίχησης και θα κάνουμε Yoga με έμπειρους δασκάλους που γνωρίζουν τις ανάγκες των αναρριχητών.

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Η Κάλυμνος έχει εξελιχθεί τα τελευταία 20 χρόνια σε ένα από τους σημαντικότερους αναρριχητικούς προορισμούς στον κόσμο. Με πάνω από 3000 διαδρομές, το νησί των σφουγγαράδων πλέον δέχεται πάνω από 10.000 αναρριχητές σε ετήσια βάση. Ο Οκτώβρης είναι μια από τις καλύτερες εποχές για αναρρίχηση στην Κάλυμνο καθώς μπορούμε να σκαρφαλώνουμε τόσο στον ήλιο όσο και στη σκιά και οι θερμοκρασίες είναι ιδανικές.

Η σχολή Symmetry Training Innovations οργανώνει εκδρομές και retreats στη φύση συνδυάζοντας τη Yoga με δραστηριότητες όπως η πεζοπορία, η αναρρίχηση και το σερφ. Φέτος θα επισκεφθούμε την Κάλυμνο για να σκαρφαλώσουμε και να ζήσουμε την καλύτερη εποχή του νησιού καθώς επίσης και να κάνουμε Yoga σε ένα όμορφο χώρο με πανέμορφη θέα. Τέλος θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και την διάσημη Ελληνική κουζίνα!

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Yoga – Θάνος Παππάς
Ο Θάνος διδάσκει Yoga από το 2008 και εκπαιδεύτηκε στη Νέα Υόρκη και το Εδιμβούργο. Από το 2015 έχει την δικιά του σχολή Symmetry Training Innovations στην Αθήνα όπου γίνονται μαθήματα Pilates, Yoga και Cross-training.

Ο Θάνος έχει μια μακροχρόνια αγάπη για την αναρρίχηση καθώς σαν έφηβος ήταν αθλητής του ΕΟΣ Αθήνας συμμετέχοντας σε αγώνες από το 1995. Έχει σκαρφαλώσει στα διάσημα βράχια του Tsaranoro στη Μαδαγασκάρη και έχει κάνει εκτενείς διασχίσεις στις Άλπεις και τη Ισλανδία όπου εργάστηκε σαν συντηρητής μονοπατιών.

Η εβδομάδα στην Κάλυμνο συνδυάζει τα 2 του ενδιαφέροντα άψογα καθώς πιστεύει πως η Yoga μπορεί να βοηθήσει κάθε αναρριχητή με την ευλυγισία, την αποθεραπεία και την συγκέντρωση.
Links: Symmetrytraining.gr
Facebook: Symmetry Training Innovations Athens

Εκπαιδευτής Αναρρίχησης – Κώστας Τσουκλείδης
Ο Κώστας είναι οδηγός βουνού από το 1995 και πρωτοπόρος στην Ελληνική Αναρρίχηση. Οι αναβάσεις του περιλαμβάνουν και την χειμερινή ανάβαση της πλάκας της Γκιώνας 1100μ 5c η οποία δεν έχει επαναληφθεί μέχρι σήμερα.

Μαζί με την σύντροφό του Nadine Strobl έχουν μια εταιρεία περιπέτειας με βάση την πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου.
Links: http://indiou.com/en

ΔΙΑΜΟΝΗ

Η ομάδα μας θα μένει στο νεόδμητο ξενοδοχείο Climbers Village στο Μασούρι, ένα άνετο γκρουπ από δωμάτια που διαθέτει μια ταράτσα για Yoga με πανέμορφη θέα του νησιού της Τελένδου. Το ξενοδοχείο διαχειρίζονται αναρριχητές και η διαμονή μας εκεί περιλαμβάνει πρωινό. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν και κουζινάκι για μαγείρεμα.
Links: http://www.climbersvillage.com/

ΑΦΙΞΗ- ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Οι συμμετέχοντες μπορούν να φτάσουν οποιαδήποτε ώρα στις 21 Οκτώβρη. Οι οργανωτές μπορούν να σας παραλάβουν από το λιμάνι η το αεροδρόμιο καθώς και να σας αφήσουν εκεί κατά την επιστροφή σας.

Η εβδομάδα μας τελειώνει στις 28 Οκτώβρη, οι συμμετέχοντες είναι ελεύθεροι να αναχωρήσουν οποιαδήποτε ώρα βολεύει τα πλάνα του ταξιδιού τους.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

Κράτηση έως τις 31 Αυγούστου: 750 €
Κράτηση μετά τις 31 Αυγούστου: 830 €

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

  • Διαμονή και πρωινό
  • Σνακς και βραδινό
  • Ενοικίαση αυτοκινήτου-μεταφορά από και προς αεροδρόμιο-λιμάνι, πεδία, εστιατόρια.
  • Στρωματάκια Γιόγκα και καθημερινά μαθήματα Γιόγκα
  • Καθημερινή καθοδήγηση στα αναρριχητικά πεδία

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται:

  • Αεροπορικά η ακτοπλοϊκά για την Κάλυμνο. Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα φτάσετε στην Κάλυμνο επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://climbkalymnos.com/ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
  • Ασφάλεια ταξιδιού

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 12.
Μπορείτε να κρατήσετε την θέση σας με μία κατάθεση 100 €.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο 6907506445.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Όλο το ποσό για την εκδρομή πρέπει να πληρωθεί 20 μέρες πριν την έναρξη. Εάν όχι το ποσό θα επιστραφεί και η θέση θα ξαναγίνει διαθέσιμη.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είμαι αρχάριος στην αναρρίχηση, μπορώ να συμμετάσχω;
Ναι! Τα πεδία που θα επισκεφθούμε έχουν διαδρομές όλων των δυσκολιών και είναι κατάλληλες για πεπειραμένους αλλά και αρχάριους.

Δεν διαθέτω αναρριχητικό εξοπλισμό, μπορώ να συμμετάσχω;
Προτείνουμε να έρθετε με ένα ζευγάρι αναρριχητικά παπούτσια που έχουν φορεθεί και ανοίξει λίγο και ένα κράνος. Το κράνος μπορεί να αγορασθεί από τα καταστήματα του Μασουριού.

Είμαι πιο έμπειρος αναρριχητής, ανησυχώ ότι τα πεδία που θα επισκεφθούμε θα είναι πολύ εύκολα.
Τα περισσότερα πεδία στην Κάλυμνο έχουν διαδρομές όλων των δυσκολιών. Δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε κάτι πιο δύσκολο να δοκιμάσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Φωτογραφία από το: http://kalymnosisland.gr/

Αφήστε μια απάντηση